ELF: Natural Eyeshadow Palette mi, o da ne?

Bu palet bana son ELF alışverişiyle birlikte hediye olarak geldi. İyiki hediyeymiş çünkü para verip alsaydım üzülürdüm, beğenmedim.
Bir kere ilk elime geçtiğinde highlighter olarak kullanabilirim diye düşündüm. simli olduğu için göz makyajında ancak aydınlatıcı olarak kullanabilirim. Bence renk vermiyorlar, primer kullandığım halde bir türlü far göz kapağında durmuyor, fırça değdiğinde toz toz olup dağılıyor. 
Renk versin diye uğraşıp dururken en sonunda bezdim; "bizim Türk markalarının daha iyi farları var hıh", diyerek gidip çekmeceden Flormar paleti aldım. Biraz inattan biraz aceleden ELF paletini bırakıp altta görmüş olacağınız makyajı yapıp evden çıktım. 
Bu arada nedense makyajı resimlerde olduğu gibi yansıtamıyorum, aslında kahve ve "mürdüm" tonlarını kullandım, alt kirpik diplerinde mor simli kalem var, bunlar ne yazıkki belli olmadı... neyse kameramı yeniliyorum, umarım daha iyi çeker..
*ELF flaşlı*
*flaşsız* 

*ambalaj olarak MAC paletlerine ne kadar da benziyor değil mi, bkz. Dashing Lassie*
ve
altta Smoke and Mirrors
iyi geceler!

2 yorum var.:

Punch dedi ki...

Dnz'cim gozlerinin masallahi var ya =) bu arada blog unu cok begendim,dolu dolu bi blog. kac sayfa okudum bilmiyorum. bu zmna kadar nasil kesfedemedim kendime sasirdim. bundan sonra hep buralardaym, kib =)

Unknown dedi ki...

canım çok mutlu oldum, teşekkür ederim hem blog hem göz için :P sen de kendine iyi bak, görüşürüz =)