Yaşasın yanardöner oje! Classics 119

Hem ucuz hem pahalı kozmetik ürünlerine yer vermeye çalışıyorum çünkü ben de beğendiğim şeyleri ucuz-pahalı diye ayırmayan biriyim. Her şeyim en pahalısından olsun diye bir düşüncem yok.
Son birkaç gündür iyice ojelere düştüm. Yanar döner renkli, altın, kahve, pembe tonlarında ojelere bayılır oldum ki ben mat oje dışındaki ojeleri beğenmezdim. =) (referans: ELF blush, champagne, sunset vs ya da nars orgasm... flormar, golden rose ya da pastel referans veremiyorum çünkü rakamlar aklımda kalmıyor)
Neyse bugün de çantaya atmalık küçük bir ojeye ihtiyacım vardı, birkaç tane aldım, tanesi 0.95TL. Markası Classics, Golden Rose'nin yan markası. Numarası 119. Rengi muhteşem bir renk fakat resimlerde bir türlü olduğu gibi yansıtamadım. Nasıl derseniz, cool pembe tonunda yanar dönerli bir renk, alt tonlarında altın rengi var. Yani altın-uçuk pembe diyebiliriz. Ben iki kat sürdüm, hala hafif bir şeffaflığı var. Üç kat sürülse daha çok kendini belli ederdi. Bu kadar izah edebildim şimdi, umarım anlaşılır olmuştur. =)



0 yorum var.: