Pilli Manikür Pedikür Cihazı

Yurtdışında belki denk gelmişsinizdir, kimi yerler manikür için elektrikli aletler kullanıyorlar, hatta bizdeki eti kesme vs. de yok; yalnızca etler geri ittirilip güzel görüntü sağlanıyor, oje sürülüyor, bitti gittii.. neyse konumuzla alakası yok gerçi ama yazmış bulundum. =) 
Bu set yıl oldu Tchibo'dan alındı fakat neredeki Tchibo hatırlamıyorum. Elime geçtiği günden itibaren kendisi benim vazgeçilmezimdir. Ben törpü yaparken sıkılan, aynı zamanda çıkan sesten de çok haz etmeyen biriyim. Bu setle her şey benim için çok kolay ve pratik oluyor.
Duştan sonra etlerim yumuşayınca ya vazelin ya da kütikül kremi sürüyorum ve aşağıda gördüğünüz 3 numarayla etleri ittiriyorum, kesmeye hazır hale getiriyorum. Kestikten sonra 2 numara ile törpülüyorum işte bu kadar. Buradan sonrası isteğe bağlı, 6 ile parlatabilir, yüzey düzeltebilir ya da yanları 5 ile daha da yuvarlatabilirsiniz. Kesmeden düzeltmek için de ideal.
Pedikür için de geri kalan uçları ve yine törpüyü kullanıyorsunuz.
Makine 2 pille çalışıyor ve sağdan sola, soldan sağa, 1 ve 2 şiddetlerinde olmak üzere ayarlanabiliyor.

Yıllardır kullanıyorum daha bir şey olmadı (umarım da olmaz),eğer pratik bir şeyler arıyorsanız, denk gelirseniz siz de edinin derim.. =)

7 yorum var.:

Nasilgiysem dedi ki...

vaay buna bayıldım! harika gözüküyor !

Eliza Bennet dedi ki...

Merhaba. Aynısını 1 yıl kadar önce ben de Tchibo'dan almıştım. Ama bana çok başarısız bir ürün gibi geldi. İstediğim sonucu alamadım bir türlü. O zamandan beri de bir köşede duruyor:(
Acaba ben mi beceremedim kullanmayı? Etleri bile itemedim vallahi:(

Unknown dedi ki...

Lydia: teşekkürler =)

Eliza Bennet: üzüldüm:( ben vallahi aldığımdan beri kullanıyorum, acaba yeterince yumuşatmıyor musun, ya da hızlıda çalıştırıyorum ben, üstten üstten ağır yapmıyorum, o da farkediyor olabilir mi? Hadi etleri geçtim, törpüyü çok pratik buluyorum ben, hemencecik bitiriveriyorum. ama kullanış değişebiliyor tabi canım, alışkanlık meselesi.

Eliza Bennet dedi ki...

Evet canım alışkanlık meselesi de var. Ama görünce sende yine heves ettim:))
yılmadan deneyeceğim bakalım:)
Teşekkürler:)

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Güle güle kullan ya,Watsonsdada var aslında bundan alsammı bilemedim seninki kadar kalitelimidir acaba :)

DenizDeNerde dedi ki...

Bugün Tchibo da gördüm yorumunuzu da görünce hemennn aldım. Böyle pratik aletleri çok seviyorum zor durumlarda tatillerde parasız kalıp bakıma gidemediğin zamanlarda kurtarıcı oluyorlar. merakla bekliyorum bakalım ben de blog da yorumlarım artık :)

Unknown dedi ki...

Madame Kokoş, Watsons'takini bilemiyorum açıkcası ama Tchibo'dan alabilirsin ben hala kullanıyorum :) Sevgiler :)

DenizdeNerde, blogunu ziyaret ediyorum, beğenmene çok sevindim, sevgiler :)