Revlon Takma Kirpik: 91246 Wispy

Bendeniz şimdiye kadar hiç takma kirpik kullanmamış biri olarak, hayatımda ilk kez fotoğraf çekimi ve nişan vesileleri ile takma kirpik kullandım. Hem çok abartı durmayan hem de kirpikleri hacimli gösteren bir ürün bulayım derken aklıma iyi yorumlarını duyduğum Revlon takma kirpikler geldi. 

Bugünün yazısı Revlon Wispy takma kirpikler.

Ne yapıyor/vaadediyor?
Tabiki upuzun hacimli kirpikler!

Nasıl kullanılıyor?
Ürünü içerisinden çıkan yapıştırıcıyı kullanarak kirpik diplerinize yapıştırabilirsiniz. Yapıştırıcıyı kendi kirpiklerinize değil, takma kirpiklere incecik sürdükten sonra bir 10 sn. beklemekte fayda var. sonrasına parmak ucu ya da cımbız yardımı ile kirpiklerinize göre konumlandırıp, iyice yapışması için biraz bastırabilirsiniz. Benim göz yapıma göre kirpiklerin uçlarından kesmeme gerek kalmadı. kirpikleri yapıştırdıktan sonra çok az maskara uyguladım. 
Olumlu notlar?
Öncelikle yapıştırıcının adi olacağına dair şüphelerim vardı ancak ürünü çok başarılı bir şekilde yapıştırıp tüm gece rahatlıkla kullanabildim. 
Genel olarak doğallığından memnun kaldım, öyle ki yapıştırdığım yerin belli olmaması için liner bile sürmeme gerek kalmadı. 
Ürünü çıkarmak da oldukça kolay, makyaj temizleyicili pamuğu 10 sn. kadar gözümün üzerinde tuttuktan sonra köşesinden çıkarmak basit oldu.

Olumsuz?
İlk yapıştırdığımda ürün oldukça ağır geldi, tüm gece bunları taşıyabileceğime hayatta ihtimal vermezdim. :) Ama bu durum benim hiç takma kirpik kullanmamamdan da kaynaklanıyor olabilir. Sonrasında alışıyor insan zaten. :)
Bir diğer olumsuzluk; ürünü bir kez kullandıktan sonra ikinci kez kullanmanın zorluğu olabilir. İlk seferinde takmam 5 dk. sürerken, ikinci kez sürerken resmen ıcık cıcık uğraştım. Yapıştırıcıyı takma kirpik diplerinden temizlemek zor, bu sebeple ikinci kez kullanırken kahve liner kullandım.  (MAC 266 ile Nars Coconut Groove)


Nereden, ne kadara alınır?
Ürünü Gratis, Watsons'lardan 25-30tl civarına alabilirsiniz. 

Bir daha alır mıyım?
Kesinlikle evet. Madem alıştım bu illete, artık özel günler için bu ürünü alıp köşeye koyarım. :)

Sevgiler, 

0 yorum var.: