Maybelline Color Tattoo 24HR Krem Farlar!

Daha önceki bir yazımda bu serinin gri rengini severek kullandığımdan bahsetmiştim. (Burada ve şurada) Hatta öyle ki bütün kış kullanmış olabilirim! Şimdi de muhteşem bir bronz renk aldım ki hem dumanlı makyajda hem de tek başına kullanmaya bayılıyorum:)
Bugünün ürünü Maybelline Color Tattoo 24 saat dayanıklı krem far.
Ürün ne yapıyor / vaadediyor?
Maybelline'nin bu krem far serisinin en büyük iddiası kalıcı olması. Hatta ürünün adında bile 24HR ibaresi yer alıyor. Diğer iddiası ise sürüldüğü zaman renk canlılığı; yani sürdüğünüzde renkler canlı olacak ve sonradan canlılığını kaybetmeyecek. 

Nasıl kullanılıyor?
Ürünü en rahat parmağınızla kullanıyorsunuz. Cam kavanozun içerisinden yüzük parmağınızla ürünü alıp göz kapağınıza uygulamak, fırça ile uygulamaktan çok daha kolay geliyor. 

Olumlu/olumsuz düşünceler?
Bu yazıda gördüğünüz renkler "Permanent Taupe" ve "On and On Bronze". On and on bronze olan ton olarak, Maybelline US sitede görülen Bad to the Bronze rengine benziyor. 

Permanent Taupe için; 
Smokey makyaj yapmak için çok elverişli nötr bir renk. Pigmentli ve smudge (süngerli) fırça ile uygulandığında kalemi dağıtmışım görüntüsü uyandırıyor. Kalıcılığı gayet güzel, 
On and on bronze için; 
Işıltılı kahve tonlarında bir renk. Makyajınıza göre hem göz kapağına hem de crease bölgesine kullanılabilir. Permanent taupe kadar pigmentli ya da kalıcı değil. Tek başına kullanmak günlük makyaj için, paint pot ile kullanmak ise doğal smokey yapmak için çok uygun. Şu sıralar düğün dernek vesilesi ile en çok kullandığım göz makyajı. :)
Nereden, ne kadara alınır?
Graits ve Watsons mağazalarından 15-20tl arasına alabilirsiniz, bazen %50 indirimler oluyor, denk gelirseniz kaçırmayın derim. 

Bir daha alır mıyım?
Kesinlikle! Gramajı yüksek ve krem ürünler olduğu için ne zaman biterler bilmiyorum ancak fiyatlarına göre iyi performans veren ürünler, bu sebeple tekrar değerlendirmeyi düşünürüm tabii ki. 

Bir maruzatım olacak: US sitesinde "Pomegranate Punk" diye bir rengi var ki, tam benim sevdiğim mürdüm tonu! Google görsellerden bakmanızı öneririm. Sanırım Türkiye'ye gelmiyor, bulamadım, gören olursa haber verebilir mi acaba?:) 
Teşekkürler!

0 yorum var.: