Vazgeçemediğim Bakım Ürünleri#2: Heliocare SPF50 Güneş Kremi

Son zamanlarda istikrarlı bir biçimde bitirdikçe yerine yenisini aldığım muhteşem hafif bir güneş kremi. En sevdiğim özelliği gibi bir şey söyleyemiyorum çünkü bu güneş kremiyle ilgili sevdiğim çok şey var :)
Öncelikle benim kullandığım versiyonun "gel" yani yağlı ciltler için olduğunu belirterek başlayayım. Bu sebeple yapısı çok hafif, cilde sürüldüğü anda ferahlık veriyor, "soothing" özelliği ile satılan bir ürün olsa ancak bu kadar ferahlık hissi yaratabilir. Cilt tarafından hızla emiliyor, beyaz tabaka bırakmıyor. Çok mat olduğunu söyleyemeyeceğim ancak transparan pudra ile matlık verebiliyorsunuz, topaklanmıyor. Makyajın altında güzel duruyor, fondöteni ya da pudrayı bozma gibi eğilimleri yok. Ciltte tek başına da güzel duruyor, hatta yapış yapış, beyaz tabaka bırakan güneş kremlerinden bıkmış annem bile bu ürünü aldı.
Yüksek cilt koruması isteyen yağlı ciltlere tavsiye edebileceğim hafif bir ürün. Internetten ya da eczanelerden bulabilirsiniz, fiyatı 50tl. Günün birinde - belki vazgeçebilirsem - Bioderma AKN Mat denemeyi düşünebilirim, ancak şimdilik öyle bir niyetim yok. Hatta benim değiştirmeyi düşünmediğim nadir ürünlerden biridir, bu açıdan da hem kendimi hem ürünü tebrik ediyorum! :)

0 yorum var.: