Nivea Duşta Vücut Kremi

Cilt bakımında çoğu zaman bazı adımları es geçtiğim ne yazık ki doğru. Kimi zaman krem sürmeye vakit bulamıyorum, hemen giyinmem gerekiyor, ya da işim hemen bitsin istiyorum. Bu sebeple duşta kremi sürüp çıkma fikri bana cazip geldi, gittim ürünü çıkar çıkmaz aldım! Ancak daha yeni yazabiliyorum. 

Bugünün ürünü Nivea Duşta Vücut Kremi (Kuru Ciltler için).




Ürün nedir?
Ürün duştan çıkmadan kullanabileceğiniz, vücudunuzu krem sürmüşssünüz gibi nemli yapan bir krem. Vazelin'in içeriğini oluşturan petroleum jelly içerikli bir ürün, nemlendirme ve vücuttaki hissini bu şekilde düşünebilirsiniz. Normal cilt için olanda deniz mineralleri, kuru ciltler için olanda badem yağı bulunduğu belirtilmiş.

Ne yapıyor/vaadediyor?
Sitesinden alıntı:
NIVEA Duşta Vücut Kremi, duştayken cildini nemlendirmenin mükemmel bir şeklidir. Duş jelinden sonra kullanılmak üzere tasarlanmış olan ürün, havluyla kurulandıktan sonra bile ciltte nemlendirilmiş ve ipeksi bir yumuşaklık hissi bırakır. NIVEA Duşta Vücut Kremi serisinde normal ciltler için formüle edilmiş olan NIVEA Nemlendirici Duşta Vücut Kremi ve kuru ciltler için formüle edilmiş NIVEA Besleyici Duşta Vücut Kremi bulunmaktadır.

Nasıl kullanılır?
Sitesinden alıntı:
NIVEA Duşta Vücut Kremi’ni kullanmak kolaydır ve dört basit adımda etkili olur:
1. Her zamanki gibi yıkan ve durulan.
2. NIVEA Duşta Vücut Kremi’ni uygula.
3. NIVEA Duşta Vücut Kremi’ni durula.
4. Kurulanıp hemen giyinebilir ve bakımlı cildinden keyif alabilirsin.

Olumlu notlar?
Çıktığım zaman vücudumu kupkuru hissetmiyorum. Bir noktaya kadar nemlenmiş oluyor. 
Kullanımı gerçekten kolay, yedirmek için uğraşmam gerekmiyor.
Fiyatı uygun. 
Bende mavi olanı var ve tenekedeki orjinal mavi Nivea krem gibi kokuyor; kokusunu çok severim:)

Olumsuz notlar?
İlk çıktığımda vücudum nemlenmiş görünse de, etkisi duştan sonra krem sürmüşüm gibi kalıcı olmuyor. 
Nemlendirme özelliği fena değil, kaldı ki ben kuru ciltler için olanı aldım, beyaz olan çok hafif kalırmış demekki. 
Duştan çıkarken yerleri iyice akıtmak gerekebiliyor, eğer kremin üzerine basarsanız ayağınız kayabilir. Ben yaşamadım ancak ürünün üzerinde de uyarı olarak belirtilmiş. 

Nereden, ne kadara alınır?
Watsons, Gratis gibi mağazaların dışında, Migros gibi marketlerden de alınabilir, ben 12tl civarı bir fiyata almıştım sanırım.

Bir daha alır mıyım?
Açıkcası zamandan tasarruf ettiren bir ürün olduğu kesin. Ancak kremlenip kendinize bakım/kür yapacağınız bir ürün değil. 
Yağlı ürünleri sevmiyorsanız, vücut ürünleri ağır hissettiriyorsa almayı düşünebilirsiniz. Ben böyle düşündüğüm için almayı düşünebilirim. 

0 yorum var.: