OJE: Rimmel Lovely Lilac & Golden Rose Jolly Jewels 105

Herkese iyi haftalar! 
Geçen senelere kadar iri simli oje almanın en kolay yolu yurtdışından istemek idi. Türkiye'de mağazalarda sordukça mağazalarda o nasıl oluyor derlerken Avon bu işe el attı, ardından Golden Rose, Essence ve Flormar; dağ taş iri simli oje, çok mesudum.. (Avon yazıları için buraya ve buraya)

 Bugünün yazısı Rimmel Lovely Lilac ile Golden Rose Jolly Jewels 105. 

Golden Rose'nin bu simli cilası sizce de kanaviçeleri andırmıyor mu? :)
Ne zamandır çekmecede duruyordu, aklımda beyaz ojenin üzerine kullanmak vardı fakat simli ojenin taban rengi pembeye yakın, bu sebeple alttaki baz ojenin rengi ne renk olursa olsun pembeye dönüyor. Bu rengi en kolay lila ile uygulayacağımı düşündüm, yine de aşırılıktan kaçarak yalnızca yüzük parmaklarına uyguladım. Fena da olmadı hani. :) Jolly Jewels serisinden genel olarak memnunum, çabuk kuruyor, simler fırçaya Avon'un ojelerinden daha kolay geliyor.
flaşsız 

flaşlı
Baz rengi Rimmel "Lively Lilac" güzel bir lila tonu. İlk katta çok ince, fotoğrafta ben iki kat uyguladım. Sonrasında ise yine biraz ince geldi, tek kat daha geçtim, kolay kuruyor, çok parlak bir oje olmamakla beraber, çok mat da diyemem. Watsons'dan alınabilir, benzer rengini ise Flormar'da gördüm. 

Simli cilaları seviyor musunuz? Jolly Jewels serisinden severek kullandığınız renkler var mı? 
Sevgiler,

1 yorum var.:

Esra dedi ki...

süper uyumlu olmuşlar. yalnız GR ojenin taban rengi de resmen aynıymış hiç farkedilmiyor :)

ben de blogumda sırf oje ve nail-art yazıyorum. seviyorsan beklerim :)

www.ojeler.blogspot.com
sevgiler :)