Make Up For Ever Face and Body Fondöten

Herkese Merhaba!

Bugün size bahsedeceğim ürün Make Up For Ever Face and Body Fondöten. Bu upuzun adın hakkını kesinlikle veren bir ürün. Bakalım neyin nesiymiş, kimlere uygunmuş:)

Ürün nedir?
Bu ürün jel yapılı, hafif mi hafif bir fondöten. Mac'in yüz ve vücut fondöteni gibi, ancak daha çabuk kuruyanı ve bulaşmayanı gibi düşünebilirsiniz. %75'ten fazlası sudan oluşuyor, suya dayanıklı formülü var. Uzun süre ciltte dayanıyor, test edildi, onaylandı:) Tüm cilt tipleri için uygun, -özellikle- olgun ciltlerde muhteşem duruyor!

Ne yapıyor/ ne vaadediyor?
MUFE'nin Face and Body fondöteni aslında yurtdışında oldukça yaygın, fakat Türkiye'de aynı oranda bilinmiyor. Bu ürün cilt tonunu eşitliyor, hafif-orta kapatıcılık sağlıyor. En güzel özelliği ise hiç yok gibi durabilmesi. 
İşte bu, benim için en önemli özellik. 2-3 kat kullandığınız zaman bile ürün cildinizde hiçbir şey sürmemişsiniz gibi durabiliyor.
Nasıl kullanılıyor?
Uygulamanın kilit noktası, ürünü kullanmadan önce iyice çalkalamak. Jel yapısında ve su bazlı olduğu için iyice çalkalayıp, pompasından elinizin üzerine sıkabilirsiniz. Benim cilt tonumu eşitlemek için tek pompa genellikle yeterli oluyor. Sonrasında istersem yarım-bir pompa daha alıp, daha fazla kapatıcılık istediğim yerlere düzeltme yapabiliyorum. Ürün çabuk kuruyor, dolayısıyla cildinize dağıttıktan sonra elinizle hızlı yaymanızda fayda var. Fırça ile kullanılabilir, sünger ürünü emiyor, benim tercihim ise nemlendirici sürer gibi ürünü elle hızlıca yaymak. 

Olumlu/olumsuz?
Bu ürünün en güzel tarafı şimdiye kadar kulanmış olduğum en doğal görünümlü fondöten olması. Kesinlikle sürdüğünüz belli olmuyor -ki ben üzerine MUFE HD pudra ile sabitleme yapıyorum. (Yazısı için buraya) Olgun ciltlere de bu ürün ile uygulama yaptığımda son derece canlı bir görünüm elde ettim. Kesinlikle yaşlandıran ürünlerden değil. Renk seçeneği bol, benim numaram 2. 
Tek olumsuz tarafı -benim için- kokusu olabilir. Ürünü uygularken parfümü buram buram burnunuza geliyor, fakat sürdükten bir süre sonra bu koku gidiyor. Benim için tam bir sorun olmasa da dahahassas ciltler önce test etmek isteyebilir. 

Nereden, ne kadara alınır?
Ürünü Sephora'dan 92tl'ye alabilirsiniz. Fiyatının birçok markaya göre daha makul olduğunu söyleyebilirim, üstelik bu fiyat 30ml. için değil, 50ml. ürün için geçerli. 

Bir daha alır mıyım?
Kesinlikle evet. Özel günleriniz için çok doğal görünen ve fotoğraflarda güzel çıkan bir ürün istiyorsanız tavsiye ederim. 

Not: 5/5 

Siz ürünü denediniz mi? Ne düşünüyorsunuz merak ederim:)

2 yorum var.:

Unknown dedi ki...

Ben MUFE HD yi kullanıyorum ama bunuda merak etmedim değil en kısa zamanda denemeli ;)

Unknown dedi ki...

ben de bitince HD almayı düşünüyorum..tabii günün birinde bitirebilirsem:)