L'Oréal Skin Perfection Cilt Bakım Serisi

Merhaba herkese!
Bugün sizlere L'Oréal'in yeni cilt bakım serisinden bahsedeceğim. Kasım ayında bu seri hakkında yabancı bloglardan o kadar olumlu yorum ve yazı okudum ki kayıtsız kalamadım; şöyle ifade edebilirim ki; hayatımda ilk kez L'Oréal'den cilt bakım ürünleri aldım!


L'Oréal'in yeni serisi, 20-30 yaş aralığındaki, genellikle çalışan ve cildinin güzelliğini, yoğun iş temposu, stres, kirlilik vs. gibi sebeplerle tamamen açığa çıkartamayan kitleyi hedef alıyor. Serinin amacı "pixel-perfect" yasni her açıdan kusursuz(?) görünen bir cilt yaratmak. Bu noktada ürün gözenekler ve cilt tonunun düzgünleştirilmesine odaklanıyor. Aşağıda tanımların yer aldığı fotoğrafları paylaşıyor olacağım. 

Serinin BB krem ve hafif renkli göz kremi de mevcut, BB kremiyle ilgilenmedim, göz kremi ise henüz mağazalara gelmemişti. Ürünleri Gratis'ten 25% indirimle aldım, zannediyorum, serum ve günlük nemlendirici olarak her ikisine 45 tl gibi bir ücret ödedim. Nispeten makul bir fiyat. 

Beklentiler;
Bu ürünleri almamdaki en büyük etken ürünleri araştırırken etken maddeerinden birinin Lancome Visionnaire'deki etken madde olduğunu öğrenmem oldu. (% oranları yazmıyor elbet, ancak fiyat skalasına baktığımızda kullanılan oranların aynı olmadığını söyleyebiliriz.) 
Ben kendi adıma bu ürünlerden sihir beklemiyorum. Gözeneklerimden çok şikayetçi değilim, cilt tonunu eşitlemesi benim için daha önemli. 

İlk izlenim; 
Ürünleri bir süre düzenli kullandım ve bir problemle karşılaşmadım. Sürdükten sonra ve sabahları cilt tonum oldukça güzel görünüyor. (Bunda gündüz kreminin daha fazla dimethicone içermesinin katkısı olabilir) Limonlu, erkek parfümüne benzer bir kokusu var, beni rahatsız etmedi ancak kokulu ürün kullanamıyorsanız bir kez daha düşünebilirsiniz. Serumu sanki daha çok sevdim, çok hafif bir ürün. Ambalajına zaten diyeceğim bir şey yok. 

Sonuç olarak; uzun vadeli etkileri için henüz bir şey söyleyemesem de cilt bakımına fazla para harcamak istemeyenler, cildi nemlendirirken ufak tefek kusurları azaltmak isteyenler için uygun olduğunu düşünüyorum. Kullandığım dönemdeki etkilerinden memnun kaldım. (gözenek görünümünü azaltma, cilt tonunu eşitleme)

Gündüz kreminde SPF yok.. 
Rengi resimde de göreceğiniz üzere pembemsi, bu da cilde canlılık katıyor.


Üstteki gündüz kremi, alttaki serum. Ne yazık ki içerik konusunda çok da masum değiller.

Kullanlar var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. 
Sevgiler x

Takip etmek ister misiniz?

6 yorum var.:

..IŞILTI.. dedi ki...

2 haftadır kullanıyorum oldukça memnun kaldım vaadettiklerini yerine getirmeye başladı bile bu kadar uygun fiyata böyle ürünler bulmak zor. kokusu da bence harika =)

Sedef Erhan dedi ki...

Bu ara en çok denemek istediklerimden kendisi, an itibarıyla daha fazla istedim,
bana da beklerim, sevgilerle

Unknown dedi ki...

Meraba bisey sormak istiyorum acaba nemlendirici ve seruma ayri ayri mi 45 lira odedin yoksa toplam da mi

Unknown dedi ki...

Meraba bisey sormak istiyorum acaba nemlendirici ve seruma ayri ayri mi 45 lira odedin yoksa toplam da mi

Unknown dedi ki...

..IŞILTI.. merhaba, memnun kalmana sevindim, ben düzenli kullanamadım henüz ne yazık ki.. Kokusu bence de çok güzel, hiç rahatsız etmedi :)

Sedef Erhan, şu sıralar fazla popüler sanırım :) Tabiki gelirim!

Merhaba muş mula, toplamda 45tl ödedim. Sevgiler,


Unknown dedi ki...

Bayıldım Tavsiye Ediyorum Cildimi Düzgünleştirdi İlk Başlarda Loreal Paris SkinPerfection Etkisine İnanmamıştım.Birebir Kullandım. TAVSIYE TAVSIYE