Maybelline Color Tattoo || Metallic Pomegranate

Herkese Merhaba!

Bugün bahseceğim ürün büyük bir hevesle gelmesini beklediğim, şurada ve şurada bahsettiğim Feelunique alışverişimden aldığım Maybelline Color Tattoo Metallic Pomegranate. 



Bu ürün serinin şurada da bahsettiğim diğer ürünleri gibi krem yapıda ve oldukça kalıcı. Fotoğrafta da göreceğiniz üzere içerisinde simler mevcut ancak göz kapağında bu şekilde belirgin durmuyor. 


Her göz rengine yakıştırdığım bu krem farı, hem kullanım açısından hem renk açısından tavsiye ederim. Dağıtıldığı zaman çok güzel görünmüyor mu? :)


Umarım Maybelline bu tarz güzel renklerini, Baby Lips gibi yurtdışında fenomen olan ürünlerini Türkiye'ye de biran önce getirir, biz de bulacağız diye bu kadar zorlanmayız :)

Sevgiler, 

2 yorum var.:

Unknown dedi ki...

feel unique alışverişinde kozmetik yasağı problem olmuyor mu ? site yetkilileriyle mailleştim fakat farklı bir şey yazamıyoruz ama türkiyeye çok gönderim yapıyoruz sorun olmaz dediler ? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Unknown dedi ki...

Hazal Merhaba, zaten kozmetik alışverişinin gelmeme ihtimali çok yüksek, burası için de site yetkililerinin de dediği gibi posta üzerine bir şey yazdırmak mümkün olmuyor, gelmeyeceği riskini de düşünerek sipariş vermek gerek ne yazık ki. Ben de aynı şekilde yapıyorum. Sevgiler,