Kış ayının vazgeçilmezleri: Dudak balm ve krem yorumları

Dudakları zaten kuruyan biriyim bir de hava soğudu, kurudu; dışarısı soğuk içerisi sıcak derken şuan yanımdan en çok ayırmadığım şey dudak kremi.
Aşağıdaki ürünlerden bazıları son zamanda denediklerim, bazıları vazgeçilmezim. Sonuç olarak hepsi hakkımda birkaç kelime bir şey söylemek istiyorum.

-Bepanthen merhem: bitirip bitirip tekrar aldığım süper bir ürün. Hem ekonomik, hem kolaylıkla kullanılabiliyor, hem de etkisi kesin. En çok yatarken ya da duştan sonra dudaklarıma bol bol uygulamayı seviyorum. Dudak maskesi gibi yani, sabaha bütün ölü deri kendiliğinden sıyrılıyor. Hayatta vazgeçemem.

-The Body Shop Hi Shine Lip Treatment: bu ürünü yanımda sürecek bir şey olmadığı için, hiç bir beklentim olmadan aldım, beni şaşırtmakla kalmadı, favorilerimden biri oldu, yazın da bol bol kullandım çünkü müthiş duruyor, hem kalıcı hem süper yaz kokuyor. Nemlendirmesinden oldukça memnunum bitince bulursam almakta hiç tereddüt etmem.

-Blistex Lip Treatment Cream: beğenmedim. Sürdüğünüz zaman ferahlatıyor doğru, ancak ne zaman sürsem dudağımın üzerinde kabartılar oluşuyor, sanırım reaksiyon gösterdi cildim.

-Endocare Lipocutane lip balm: doktorumun verdiği çok başarılı, gloss tadında bir ürün. Uzun süre gidiyor, eczanelerde kremi ile beraber satılıyor fiyatının 55tl gibi olması lazım. Lipgloss gibi sık sık kullanıyorum, kalıcı sayılır, hafif ferahlatan bir yapısı var.

-Chapstick: Orjinal kokulusu Amerika'dan alınmıştı. Oldukça popüler ve averaj bir bakım için uygun bir ürün. Rahatlıkla günlük kullanılabilir.

-Aigner non-drying lip balm: vazelinle birebir diyebilirim. Zaten ana içeriği petrolatum, bu ürünü de aşırı soğuklarda kullanıyorum, siz de aşırı rüzgardan korunmak için lipgloss tarzı değil de vazelin benzeri balmları tercih edebilirsiniz.

-Blistex Medplus: Genel olarak bu üründen de memnun kalmadım. Bana diğerlerine göre daha hafif geliyor.

-Rose salve: bu ürünün yazısını yazmıştım, son zamanlarda en çok kullandığım ürünlerden, çok tatlı bir gül kokusu var, uzun süre gidiyor, yapısı hafif. Yazısı ise burada.

Şimdilik bu kadar, sizin önerileriniz neler?

1 yorum var.:

audrey dedi ki...

benim de dudaklarım çok kurur balmsız yaşayamam ama ben de blistexi hiç beğenmiyorum.. nivea veya vaseline favorilerim..