Lancôme Hypnose Maskara

Yaklaşık beş ay önce Miss Pera'dan aldığım Lancome maskara. Açıkcası Hynose Drama kadar başarılı bir rimel olmamakla beraber, aldığımdan beri en ufak bir kuruma, bozulma yapmadı. Genelde maskaraların bu süre zarfında kurumasına alışkın olduğumdan bu benim için iyi bir tercih etme sebebi.
Ürün rengi güzel bir siyah, kirpiklere kolay uygulanıyor fekat beklediğim Lancome Drama, L'Oréal Lash Architect ve Max Factor False Lash Effect kullanan biri olarak verdiği hacimi yeterli bulmadım. İkinci katta az da olsa topaklanma yapabiliyor. Tüm bunların yanında kalıcılığı iyi, kirpiklerimden çıkartırken beni çok zorlamıyor.

NOT: Eğer hacimli kirpikler istiyorsanız, öncelikle kirpiklerinizi tek tek ayıran bir maskara kullanıp - Maybelline One-by-one ya da L'Oréal Volume Million Lashes gibi- sonrasında bu maskarayı kullanırsanız, o zaman gerçekten tadından yenmiyor. Sevgiler.

3 yorum var.:

Adsız dedi ki...

Peki lancome hypnose drama bunun gibi hemen kurumuyor dimi?

Adsız dedi ki...

hypnose starı çok beğendim ben senin önerinde güzel altına uygulama yapılınca şahane olur volume millionla

Unknown dedi ki...

ben düz hypnose'u drama'dan daha çok beğendim sanıyorum ki. sürerken hiç uğraştırmıyor, kirpikleri yapıştırmıyor. :) bilmiyorum belki drama'da bozukluk vardı sürekli göz altlarıma döküldü, sürerken de hep dikkatli sürmek gerekiyordu. :S