Saç dökülmesine karşı Biotin Şampuan ve Bitkisel Takviye


Bu ürünü dört ay önceki saç dökülmesi problemime istinaden doktorum tavsiye etti. Her ne kadar dökülmenin sezondan kaynaklandığını belirtse de tedbir almak iyi olur diye düşündüm. 

Ürün şampuan ve bitkisel takviye olarak ikili pakette geliyor. Bitkisel takviye de 60 adet kapsül var, her gün tok karna iki tane içiyorsunuz. Şampuanı ise günlük olarak da kullanabileceğiniz gibi gün aşırı da kullanabilirsiniz. Saçınızı ıslattıktan sonra normal şampuanlarınız gibi saç diplerine masaj yaparak uygulayıp yaklaşık üç dakika kadar bekletiyor, sonra duruluyorsunuz. Sonrasında ise rutin olarak kullandığınız maske ya da saç kremi benzeri ürünleri uygulayabilirsiniz.
İzlenimlerime gelince; kapsülleri düzenli olarak 25 gün boyunca kullandım, sonrasında atladığım 5 kapsül oldu diyebilirim. İlk 10 günden sonra saç dökülmemde azalma olduğunu gözlemledim.
Şampuanı genelde günaşırı olarak hala kullanıyorum, ardından saç maskesi ya da kremi uyguluyorum. Genel olarak arındırdığını hissettiğim ve yapısını beğendiğim için kullanmaya devam edeceğim.
Bu iki ürünü beraber kullandığım için hangisinin tam olarak faydanın ne kadarını sağladığını belirtemiyorum, ancak beraber kullanıldığında oldukça başarılı olduğunu gözlemlediğim bir set. Ürün eczanelerde satılıyor, fiyatı beraber 55-60tl arası.

1 yorum var.:

Unknown dedi ki...

bu ürün eczanelerdemi satılıyor acaba?
sizde izleyicim olursanız sevinirim bloguma beklerim ben aranıza yeni kaytıldım :)