Yurtdışından || 2. Feelunique Alışverişi

Feelunique'den yaptığım ilk siparişin başarı ile elime ulaşmasının ardından (yazısı burada ve şurada), çok merak ettiğim başka bir ürün için tekrar sipariş verdim. Bu arada ilk kez duyduğum başka bir ürün de aldım; öyle ki genelde her şeyi okuyup araştırıp alırım, bu ürün de hiç düşünmedim bakalım nasıl çıkacak:)



1. L'Oréal Nude Magique Eau de Teint: 
Bazı bloglarda Armani Maestro'ya benzerliğinden bahsedilen -ki ben Maestro'yu beğenmemiştim aslında - makyajsız cildinizin görüntüsünü iyileştirirken yine de doğal görüneceğinizi vaadeden bir ince yapılı bir fondöten. 
16$'a şuradan sipariş verdim.

2. Skin Doctors Overnight Zit Zapper: 
Ürün tanımı şu şekilde:
Bu yoğun bakım ürünü sivilceleri çok kısa çok kısa bir süre üzerinde kurutmak üzere bilimsel araştırmalar neticesinde geliştirilmiştir. Bileşiminde yer alan maddeler; cildde derinlemesine bir soyma sağlar. Böylece gözenekleri açarak, sivilcelerin kurutulmasına ve iltihaplı bölgeleri temizleyerek, sivilcelerin gideerilmesine yardımcı olur.
Overnight Zit Zapper gece boyunca etkiyerek sivilcelerin görünümlerini azaltmaya yardımcı olur.
Gece direkt sorunlu bölgeye uygulayın, sabah kalktığınızda daha temiz bir cilde kavuşun.
Bileşimi
Overnight Zit Zapper sivilceli bölgenin kurutulması, ağrının ve şişliğin giderilmesini sağlayan 5 aktif doğal bileşenin eşsiz bir kombinasyonu.
Salisilik asit antiseptik ve keratolitik bir madde olma özelliği ile dezenfeksiyon sağlar. Güvercin ağacı gözenekleri açıp cilde zindelik verirken, Glikolik Asit derinlemesine bir eksfolyasyon sağlıyor. Kafur ve nane ruhu ise antiseptik ve anestezik etki gösteriyor.

Şuradan sipariş verdim, her iki ürün de gelince yazısını yazacağım. 
Sevgiler!

2 yorum var.:

j.d. dedi ki...

Ikinci urun dikkatimi cekti, kullandiktan sonraki yorumlarini bekliyor olacagim :)

Unknown dedi ki...

J.D ben de merakla bekliyorum, geldikten sonra yorumlarımı mutlaka paylaşacağım. Sevgiler :)