Givench Play for Her Intense Parfüm ♥


Play Intense for Her parfümünü erkek arkadaşım bana hediye olarak almış. Canım benim ne de güzel denk getirmiş. =)
Givenchy'nin erkek parfümü Play bu kadar popüler olduktan sonra Play for Her çıkmasını da bekliyordum, ama böyle güzel olmasını değil. =)
Bendeniz odunsu ya da baharatlı parfümlerden hoşlanırım, hafif-çiçeksi kokular bana göre değil. Favori parfümlerim Dior Addict, Lolita, Coco Mademoiselle. Bir de Bond no.7 var, o çiçeksi kokmasına rağmen bir istisna ki bütün bu parfümleri de yazacağım. =)
Givenchy, Play parfümünü bayanlar için iki parfum olarak çıkarmış. Biri Play, diğeri daha gece kullanımı için ya da yoğun parfüm sevenlere uygun olan Play for Intense. 
Parfümün türkçe açıklamasını büyütmek için resme tıklayın:

When the Play man and woman play together =)

Smell It! Koku neye benziyor?
Düşünceler?
Çok ağır parfüm sevmeyen ama kokumun karakteri olsun diyenlere tavsiye ederim. Gerçekten kokunun rahatsız etmeden intense olabilme durumu var. =) Daha yeterince kullanmadığım için kalıcılığıyla alakalı bir şey diyemiyorum, benim çok burnuma gelmiyor ama kıyafetlerime sinmiş olduğunu farkediyorum, çevremdekiler de söylüyor, şimdilik problem yok. Ayrıca alerjik bir bünyem var, ben de alerji yapmadı. Bıraktığı etkiyi / kokuyu gerçekten beğendim, tenden tene değişebileceği için de denk geldiğinizde siz de bir deneyin derim, bakalım beğenecek misiniz. sevgiler=)
Edit: Bu parfümü çok beğenmeme rağmen, kokusunun kalıcı olmamasından ufacık şikayetçiyim. Sıkıyorum, 2 saat sonra uçuyor gidiyor, almadan birkaç saatliğine deneyin derim, bilginize =)

0 yorum var.: