Missha Perfect Cover BB Cream!


Bu ürünü geçen sene Ebay'den aldım, yaz boyunca severek kullandım.
İki rengi var, 21 ve 23. 23 daha koyu, normal BB kremleri açık bulanlar için uygun. MUA'de de bu ürün hakkında çok fazla yorum bulmak mümkün. 
En iyi özelliği SPF 42 olması. Normalde güneş kremini de sevmeyen ama kullanmak zorunda olan biri için süper bir özellik:) 
Ben 30ml. almıştım, yarısı bile bitmedi.
Yoğun bir ürün, çok az kullanmanız yeterli oluyor. 
Adından da anlaşılacağı gibi kapatıcılık özelliği var, fakat ciltte çok abartı da durmuyor. Alttaki resimde de görebileceğiniz gibi "dewy" bir sonla bitiyor, hafif parlak fakat pudra ile sabitlerseniz, mat görüntü elde ediyorsunuz. 
Rengi koyu,güneş koruyuculuğu yüksek  ve yoğun olduğu için grimsi bir tabaka bırakıyor diyenler oluyor, bana sorarsanız iyice cildinize yedirince böyle bir problem yok. 
Bunun dışında beyazlatma gibi bir özelliğini farkedemedim.
Bitince yine alırım, fakat önümüz kış ve beyaz tenliyim, bu yüzden 21'i denemek istiyorumm.
yorum, soru, detay için yazınız efenim 

2 yorum var.:

Adsız dedi ki...

merhaba,
blogunuzu tesadüfen buldum ve epey karıştırdım.çok hoş,dolu dolu yazılar,çok beğendim.bu bb cream çok ilgimi çekiyor ama ebay dan alışveriş yapamıyorum ne yazık ki..başka bir yerden alma şansım var mı acaba??
sevgiler
deniz gnş

Unknown dedi ki...

merhaba Deniz,
Teşekkür ederim söylediklerin için :) Ne yazıkki ebay, bu konuda en çok çeşidi, en ucuza bulabileceğin yer, fakat arada sırada gittigidiyor'da da bu tür satışlar oluyor, fiyatları da genelde uygun. Onun dışında bazı high-end markaların Asya için üretilmiş bb kremlerini çilekte de bulabilirsin. Şimdilik aklıma bunlar geliyor. görüşmek üzere.