Avene Diacneal ♥ Akneli ciltler için bakım kremi

Açıklama :
Akneli Ciltler için Bakım Kremi
Daha yumuşak ve arınmış bir cilt için soyucu ve keratin düzenleyici glikolik asit ile zenginleştirilmiştir. Retinaldehit ile komedolitik, anti-bakteriyel, açık gözenekleri sıkılaştırıcı ve canlandırıcı etkiye sahiptir.
Kullanım Alanları :
Aknenin her safhasında ve her çeşidinde, siyah noktalarda ve akne izlerinde
Kullanım Şekli :
Mükemmel bir şekilde temizlenmiş cilt üzerinde problemli bölgeye lokal olarak günde 1 kez yalnızca akşamları uygulanır. Cildin tolerasyonu yüksek ise tüm yüze uygulayabilirsiniz. Dudak ve göz çevresinden sakınınız.
Sunum Şekli :
30 ml. Tüp
Fiyat:
46-47TL civarı
Düşünceler?
Ürünü zamanında kullanmıştım. İki yaz kadar önce ilk kez tanıştım. O zaman Avene'nin nemlendiricisi ile birlikte kullanıyordum. Hafif ve orta sivilceli ciltler için güzel bir ürün. Fakat uzun süreli kullanım gerektiriyor; bu gece sürdüm, yarım cildim pırıl pırıl olsun gibi bir durum ne yazıkki yok. Gözenekler için de faydası oluyor. Soyucu olduğundan geceleri sürmek gerekiyor, gündüz kullanım tavsiye etmem. Tabii güneş koruyucu yerinde bir seçim olur.
Aynı işlevi gören başka bir ürün var mı diye sorarsanız Effaclar K.
Hangisi diye sorarsanız bence yine Effaclar K. Nedeni ise yapı olarak daha çok sevmiş olmam. Diacneal'in kendine has bir kokusu, sarımsı bir yapısı var. İkisi de aşağı yukarı aynı işi yapıyor, tercih size kalmış..

2 yorum var.:

SvGLove dedi ki...

Ah ah bu sivilceler yok mu? Her yeni ürün,yeni bir umut gibi:D
Effaclar'ı deneyeceğim herhalde;)

Unknown dedi ki...

aynen öyle canım. Effaclar serisini severim zaten, sana da kolay gelsin. =)