La Roche Posay Effaclar A.I. sivilceler için topikal düzeltici

La Roche Posay'ın Effaclar serisini ilk çıktığı günden beri severim, effaclar olsun, effaclar k'sı, matt'ı olsun kullanmışımdır. Bu ürünle nispeten daha geç - geçen sene - tanıştım, kendisi "targeted breakout corrector". Neyi "hedef alıyor" derseniz bence gece çıkan, sabah kalktığımızda moralimizi bozan sivilceler var ya, işte onları :) ben gece ya da evdeyken sivilcelerin üzerine sürüyorum, genelde 2 gün içerisinde işe yarıyor diyebilirim. Benim cildimin toleransı çok yüksek olduğu için sizde daha kısa sürede de işe yarayabilir. 
Bu benim 2. alışımdı, bitirdim memnunum, fakat yeni şeyler de denemek istiyorum. Yine bu tarz "breakout" dönemlerinde iyi gelecek bir ürün arıyorum, Payot'tan Pate Grise ya da Philosophy Help me olabilir. 
ürünün MUA yorumlarını okumak istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz, fiyatı da 37TL civarıydı.
sevgiler!

8 yorum var.:

Adsız dedi ki...

merhaba,
philosophy'nin help me ürününü kullandınız mı?
yufti@hotmail.com

Unknown dedi ki...

merhaba,
hayır kullanmadım fakat kullanıp memnun kalanlar çoğunlukta. Istersen orumları buradan okuyabilirsin: http://makeupalley.com/product/showreview.asp?Help-Me&Philosophy&Treatments=&ItemId=45429

Adsız dedi ki...

bu markayı da şu sitede gördüm;en iyi 5 retinol içeren krem diyor..
http://skincare.simplyantiaging.com/60/best-retinol-creams/

Adsız dedi ki...

size son yolladığım marka da yapıyormuş:(((çok üzüldüm!!çok heveslenmiştim ama güzellik için onların acı çekmesine katlanamam ve bu zalim firmaları da kazandırmam:(philsophy alacağım sanırım..

Adsız dedi ki...

şimdiii..
şu ikisinden birini alacağım ama hangisini alayım bilemedim!!sizce hangisini alsam?
http://www.dermstore.com/reviews/product_Retinol+Complex_2707.htm

http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P4647

çok kararsız kaldım!!

Unknown dedi ki...

ay cnm dur bakıyorum. bir de sen tam olarak ne için istiyorsun ya da cildin hassas mıdır bilemiyorum, ama ben bu ikisinden birini alacak olsam; merak ettiğim, bir de "breakout control"de daha iyi olduğunu duyduğum için philosophy help me alırım. tabiki son karar senin. bana da haber ver hangini alıyorsan, merak ettim =)

Adsız dedi ki...

ısrarlı aknelerim var ve artık cildim eskisi gibi yağlı da değil:((bir de hassaslaştı iyice..
skin medical hafif geldiği için pek kimseyi memnun etmemiş sanki..ben de ilk defa retinol kullanacağım için hafif diye onu mu alsam diyorum??onunla başlarım sonra philosophy alırım..ama skin medica için hiç farketmedi diyen çok yorum da var ki beni kararsızlığa itiyor;hiç birini de tanımıyorum:(..keşke dermalogicanın da retinolü olsaydı;daha güvenilir..
eczanede de retinol var ama sert gelir diye cesaret edemedim;çok da ucuz ki bu da şüpheye düşürüyor..içinde retinol dışı bir sürü şey var??
siparişi verdiğimde yazarım:)

Unknown dedi ki...

canım ben de mineral fondoten ya da pudra kullanıyorum genelde, evet id favorilerimden. Güneş koruyucu olarak LRP'den yine extreme fluide var hassas ve acne prone ciltler için, onu kullanıyorum, yakında yazacağım. uzun süre kullandım, çok da memnunum, kendine iyi bak =)