Maybelline The Falsies Volume Express 'Flared' Maskara

Herkese merhaba! Bugünün yazısı uygun fiyatı ve yüksek performansıyla bilinen Maybelline The Falsies Volume Express Flared. Makyaj bloglarını ve Youtube gurularını takip edenler bu ürünü mutlaka duymuşlardır, internette gerçekten popüler bir ürün. Sonunda ben de dayanamadım, furyaya katıldım; sarı maskaramı (Maybelline Colossal) bırakıp mor olanı aldım. 

Bendeki versiyonu Flared.


Ürün ne yapıyor/vaadediyor?
Adından da anlaşılacağı gibi bu serinin en büyük iddiası "takma kirpik etkisi". Bendeki flared versiyonunun ise kanatlanmış dolgun kirpikler; yani hem kıvrık hem hacimli kirpikler bekliyoruz. 

Nasıl kulanılıyor?
Aşağıdaki resimde de göreceğiniz gibi fırçanın bir tarafı kısa bir tarafı uzun kıllardan oluşuyor. Kısa kısmı ile hacim vermek, uzun tarafı ile kirpikleri kıvırıp yukarı kaldırmak için kullanılıyor. 
Olumlu yorumlar?
Kullanımı kolay, gözümü rahatsız etmedi. Akma bulaşma yapmıyor, makyaj temizleyici ile kolayca çıkıyor. Ürünü açalı biraz olmasına rağmen geçen aylarda aldığım Golden Rose maskaradan kesinlikle daha çok dayandı diyebilirim, hala kulanıyorum.

Olumsuz yorumlar?
Bahsettiği kadar hacim verdiğini düşünmüyorum. Bir tarafı kısa, bir tarafı uzun kıllı fırçaları kullanmak bana kolay gelmiyor, göz kapağıma bulaşabiliyor. 
Nereden/ ne kadara alınır?
Gratis, Watsons gibi mağazalar başta olmak üzere neredeyse tüm güzellik ürünü satan mağazalarda bulmak mümkün. 19tl normal fiyatı, insert ve indirimlerde 14,99tl gibi fiyatlara alınabiliyor.

Bir daha alır mıyım?
Maybelline maskaralarını genelde alıp bir köşeye koyarım ama bir dahaki sefere bu değil "drama" versiyonunu tercih edeceğim.

Sevgiler!

2 yorum var.:

Unknown dedi ki...

maskara cok göreceli bir konu ve benim kirpiklerime cok iyi uyum sağladı bu maskara bayılıyorum ben
drama ise hypnose dramayı kullandıysanız hemen hemen aynı

Unknown dedi ki...

ben de bunu ve hypnose dramayı değiştirerek kullanıyorum, bu durumda drama'sını da severim herhalde. Bilgilendirme için teşekkürler:)